Curse Addons Installed But Not Working

I downloaded the versions of my addons for MoP 5.4.8 and extracted the files to the addons folder inside of the interface folder. I deleted my cache and wtf folders and then opened wow using the launcher (monsters launcher). For some reason my addons are not showing up in the game even though they are … Continue reading “Curse Addons Installed But Not Working”

I downloaded the versions of my addons for MoP 5.4.8 and extracted the files to the addons folder inside of the interface folder. I deleted my cache and wtf folders and then opened wow using the launcher (monsters launcher). For some reason my addons are not showing up in the game even though they are in the correct location and installed properly. I have installed my addons manually since i started playing wow years ago and have never encountered this so can someone please let me know what is being done wrong?

Today is still only going to be tomorrows past so keep moving forward and fight hard.- Maybe me ,not likely though.

When you are on character selection screen, do you have Addons button there? If yes, do add-ons show in addons panel? Also did you try checking load out of date add-ons?

Other than that, try deleting Cache, Interface and WTF folders, run WoW and log in character, then again try installing add-ons.

Thank you seth, I will attempt removing the cache and wtf folders again this time i will include the interface folder as well. I do not have the addons button so this seems to be the next step. I will update when I get done with that.

*UPDATE*Thank you once again Seth, this worked perfectly.

try deleting Cache, Interface and WTF folders, run WoW and log in character, then again try installing add-ons.

Today is still only going to be tomorrows past so keep moving forward and fight hard.- Maybe me ,not likely though.